fredag den 29. oktober 2010

Oksegrydesteg med pasta og gremolata

1 oksegrydesteg - 1 kg eller derover
1 løg i både
1 rødløg i både
2 fed hvidløg
3 gulerødder i skiver
2 pastinakker i skiver
200 g champignon
1 dåse flåede tomater
1 dl rødvin
1/4 l madlavningsfløde
salt og frisk kværnet peber
4 kviste timian
2 kviste oregano
1 kvist rosmarin
1 okseboullion terning

Tilbehør:

Frisk pasta, gremolata og frisk revet parmesan

Kødet brunes i lidt smør og de pressede hvidløg. Løgbådene og rødvinen tilsættes og det hele simrer i 5 min. Derefter tilsættes resten af ingredienserne, dog ikke fløden, som først skal i når retten er lige ved at være færdig.
Det hele simrer under låg i 2 timer. Kødet tages op og sovsen jævnes med fløden og kødet skæres i skiver.
Serveres med frisk pasta, gremolata og frisk revet parmesan




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar