Den her opskrift er jeg belvet inspireret af i Hjerteforeningens folder der hedder picnic. Jeg har dog tilføjet lidt revet ost, som jeg synes ville klæde opskriften - men den bliver jo også lidt federe.....
1 squash
1 porre
1 tsk olivenolie
500 g kogte, kolde kartofler
5 æg
40 g friskreven parmesanost
100 g revet ost
1½ dl skummet- eller minimælk
1 tsk salt
peber
evt. lidt friskreven parmesanost til pynt
Riv squashen på råkostjernet. Rens porren godt og snit den i tynde skiver.
Svits squash og porre i 1 tsk olivenolie på en pande 3-5 min., til det er blødt, men ikke har taget særlig
farve.
Kartoflerne skæres i tynde skiver.
Æg, parmesanost, mælk, salt og peber piskes sammen.
Vend de stegte grønsager og kartoffelskiverne i.
Normalt steger man tortillaen i olie på en pande, men jeg valgte at beklæde en bradepande med bagepapir og bage den i ovnen istedet for. Den bages i ca. 30 minutter til den er fast og gennembagt.
Afkøl frittataen og skær den i mindre stykker.