lørdag den 30. august 2014

Kyllingespyd på grill

I denne dejlige sommervarme er det altid dejligt med noget dejlig grillmad.

De her grillspyd er dejlig nemme og smager skøønt...

Jeg brugte 500 g kyllinge filet
1 pakke cocktailpøler
1 gul snackpeberfrugt
1 rød snackpeberfrugt
1 rødløg
champignoner

marinade:
1 stor spsk sød chilisauce
2 fed hvisløg
2 spsk rapsolie
saften fra en lime eller citron
salt og peber

Hvis du bruger træpinde til spydene er det en fordel at lade dem trække i vand i en times tid inden de skal bruges - så brænder de ikke så let på grillen.

Jeg valgte at lade spydene trække i vand og derefter smurte jeg noget af marinaden på spydene og lod det trække indtil jeg skulle putte ting på spydene - det give lidt smag inden i køddet.

Marinaden røres sammen og kyllingen deles i mindre stykker som lægges i marinaden.

Løget skæres i minder både og peberfrugterne i mindre firkantede stykker.

Sæt de forskellige grøntsager og kød skiftevis på spydene og grill dem ved god varme til kyllingekødet er gennemstegt.