Forleden dag lavede jeg disse dejlige kyllingstykker med hjemmelavede pomfritter, grøntsagsstave og 3 slag dyppelse til....
Det smagte rigtig dejligt
Du skal bruge:
kyllinger inderfilet til det antal personer i er
pankorasp
hvidløgssalt
sellerisalt
lidt tørret chili
frisk kværnet peber
æg
Kyllingfiletterne drysse med lidt hvidløgsalt og sellerisalt og trækker gerne i en times tid.
Ægget piskes sammen i en dyb tallerken.
Pankorasp, hvidløgssalt, sellerisalt, chili og peber røres sammen i en dyb tallerken.
Kyllingefiletterne dyppes først i det sammenpiskede æg og derefter i raspblandingen.
Steg dem på en pande dækket med olie til de er gyldne og sprøde.
Server med hjemmelavede pomfritter, grøntsagsstave og forskellig dyppelse - jeg brugte Pesto, Thousand island dressing (creme fraiche rørt med tomtapure, hvidløg sukker, salt og peber) og aioli.