mandag den 16. september 2013

Panko pannerede kyllingfiletter

Forleden dag lavede jeg disse dejlige kyllingstykker med hjemmelavede pomfritter, grøntsagsstave og 3 slag dyppelse til....

Det smagte rigtig dejligt

Du skal bruge:

kyllinger inderfilet til det antal personer i er
pankorasp
hvidløgssalt
sellerisalt
lidt tørret chili
frisk kværnet peber
æg

Kyllingfiletterne drysse med lidt hvidløgsalt og sellerisalt og trækker gerne i en times tid.

Ægget piskes sammen i en dyb tallerken.

Pankorasp, hvidløgssalt, sellerisalt, chili og peber røres sammen i en dyb tallerken.

Kyllingefiletterne dyppes først i det sammenpiskede æg og derefter i raspblandingen.

Steg dem på en pande dækket med olie til de er gyldne og sprøde.

Server med hjemmelavede pomfritter, grøntsagsstave og forskellig dyppelse - jeg brugte Pesto, Thousand island dressing (creme fraiche rørt med tomtapure, hvidløg sukker, salt og peber) og aioli.