Du skal bruge:
Rapsolie
Spidskål skåret i grove chunks
Æbler, skåret i grove chuncks
Rødløg, skåret i mindre både
Blåskimmelost
Bacon
Blå birkes
Sirup
Salt
Spidskål, æbler og rødløg trækkes skæres i bidder og lægges på en bageplade med baagepapr på en bageplade.
Spidskål skåret i grove chunks
Æbler, skåret i grove chuncks
Rødløg, skåret i mindre både
Blåskimmelost
Bacon
Blå birkes
Sirup
Salt
Spidskål, æbler og rødløg trækkes skæres i bidder og lægges på en bageplade med baagepapr på en bageplade.
Stænk rapsolie ud over grøntsagerne og drys med salt.
Grilles i ovnen til de er møre og gyldne - jeg satte ovnen på 200 grader - varmluft og grill og satte bagepladen højt i ovnen.
Bacon skæres i tern og ristes helt sprøde på en tør pande.
Hæld det overskydende fedt fra det ristede bacon, og kom spidskål æbler, løg og blåskimmelost op på panden til de ristede bacontern.
Lad det hele småstege et minut eller to, og bland den grillede spidskål, æbler og løg med tern af en god fast blåskimmelost.
Kom det hele i en skål og dryp med lidt sirup og drys med salt og blå birkes.