hjem til agurker i overflod. Derfor skyndte jeg mig at sylte nogle af dem - de er jo dejlige at have til vinter....
Til ca. 3 mellemstore syltetøjsglas skal du bruge:
2 agurker
3 fed hvidløg i skiver
2 ½ dl. lagereddike
2 ½ dl. vand
1½ dl. rørsukker
10 hele peberkorn
3 laurbærblade
Sennepskorn
1½ tsk. dildfrø - jeg brugte friske skærme
Salt
Kom eddike, vand, rørsukker, krydderier i en gryde, og kog det op indtil sukkeret er opløst. Stil dernæst gryden til afkøling.
I mellemtiden skylles og deles agurkerne på langs. Skrab kernerne ud med en ske, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Kom agurkerne i et sylteglas, der er skyllet med atamon og hæld den afkølede lage over.
Lad dem trække mindst natten over inden servering.
1½ tsk. dildfrø - jeg brugte friske skærme
Salt
Kom eddike, vand, rørsukker, krydderier i en gryde, og kog det op indtil sukkeret er opløst. Stil dernæst gryden til afkøling.
I mellemtiden skylles og deles agurkerne på langs. Skrab kernerne ud med en ske, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Kom agurkerne i et sylteglas, der er skyllet med atamon og hæld den afkølede lage over.
Lad dem trække mindst natten over inden servering.