onsdag den 14. september 2011

Butterdej med rejer og dildcreme

En anden af de små retter jeg lavede i weekenden, var de her dejlige butterdejs trekanter med rejer og dildcreme, som jeg er blevet inspireret af på arla.dk.

Jeg brugte:
1 pakke butterdej
1 æggeblomme til pensling

Dildcreme
1 dl creme fraiche 18%
1 tsk friskpresset limesaft
½ dl finthakket frisk dild
½ tsk sukker
friskkværnet peber og salt

Fyld
300 g optøede frosne rejer
blandede babysalatblade


Skær butterdejen ud i passende trekanter og læg dem på bagepapir på en bageplade - pensles med æggeblommen. Bages ved 200 grader til butterdejs trekanterne er gyldne.

Creme fraiche, dild, limesaft, sukker,salt og peber blandes og dressingen står og trækker i minimum ½ time i køleskabet.

Pres forsigtigt vandet ud af rejerne og lad dem dryppe af.

Flæk butterdejsstykkerne og anret med salat, rejer og dildcreme. Læg lågene på og pynt med dildkviste.