torsdag den 2. april 2015

Karrysild med æbler, kapers og drueagurker


Min gode veninde Doris er rigtig god til at lave dejlige sild til frokostbordet - her er hendes opskrift på karrysild, som jeg synes er virkelig dejlige med søde æbler, sure agurker og salte kapers.....

Dressing:
3 spsk god mayonnaise
Karry efter smag
3 spsk cremefraiche 38%
salt og peber
citronsaft

Fyld:
1 æble (små tern)
2 hårdkogte æg (små tern)
3 syltede asier (aftørres og skæres i små tern)
2 drueagurker (aftørres og skæres i små tern)
1 spsk kapers

4-5 marinerede sild skåret i passende stykker

Skær æbler, æg, drueagurker og kapers i mindre tern.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen

Bland alle de små tern ned i dressingen og bland sildestykkerne i - lad evt. Sildene trække i marinaden natten over.

Serveres med kogte æg og frisk karse.