Inspireret af en opskrift på Femina.dk
Du skal bruge:
3 kyllingebrystfileter
1 fed hvidløg
6-8 skiver bacon
hjertesalat
200 g grønne bønner
50 g friskhøvlet parmesan
Dressing
1 dl god mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk worcestershiresauce
3-4 spsk olivenolie
½ dl piskefløde
salt og friskkværnet peber
Rør mayonnaisen sammen med sennep. Tilsæt worcestershiresauce og olivenolie under omrøring. Rør fløde i lidt efter lidt, til konsistensen er cremet. Smag til med salt og peber.
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen til de er gyldne og sprøde.
Skær ciabattaskiverne i tern. Vend dem i en pose med lidt rapsolie.
6-8 skiver bacon
hjertesalat
200 g grønne bønner
50 g friskhøvlet parmesan
Dressing
1 dl god mayonnaise
1 tsk dijonsennep
1 tsk worcestershiresauce
3-4 spsk olivenolie
½ dl piskefløde
salt og friskkværnet peber
Rugbrødschips
3 skiver papirstyndt skåret rugbrød
3 skiver papirstyndt skåret rugbrød
Croutoner
4-5 skiver daggammelt ciabatta brød
Hvidløssalt
Lidt olie
Steg kyllingefileterne i lidt fedstof blandet med et presset fed hvidløg. Skær dem i tynde skiver. Rist bacon sprødt i ovnen eller på en pande.
Steg kyllingefileterne i lidt fedstof blandet med et presset fed hvidløg. Skær dem i tynde skiver. Rist bacon sprødt i ovnen eller på en pande.
Skyl salat og bønner. Nip bønnerne, og kog dem i en gryde med spilkogende vand i 3-4 minutter. Skyl bønnerne med koldt vand.
Rør mayonnaisen sammen med sennep. Tilsæt worcestershiresauce og olivenolie under omrøring. Rør fløde i lidt efter lidt, til konsistensen er cremet. Smag til med salt og peber.
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen til de er gyldne og sprøde.
Skær ciabattaskiverne i tern. Vend dem i en pose med lidt rapsolie.