Du skal bruge;
75 g linser
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
0,5 stk. løg
1 dl hvidvin
1 l hønsefond
4 stk. kyllingelår
400 g blandede grøntsager
persille
Skær løg i både.
Skyl persillen og hak det groft.
Hak hvidløget groft.
Skræl grøntsagerne og skær dem i stykker på 2x2 cm
Fjern skindet fra kyllingelårene, og rist dem af i en gryde med hvidløg og løg.
Tilsæt hvidvin og hønsefond, eller vand tilsat bouillonterninger. Kog det hele godt igennem i cirka 15 minutter.
Tilsæt linser og grøntsager, og kog videre til grøntsagerne er møre.
Tilsæt grofthakket persille, og smag til med salt og peber.
Skræl grøntsagerne og skær dem i stykker på 2x2 cm
Fjern skindet fra kyllingelårene, og rist dem af i en gryde med hvidløg og løg.
Tilsæt hvidvin og hønsefond, eller vand tilsat bouillonterninger. Kog det hele godt igennem i cirka 15 minutter.
Tilsæt linser og grøntsager, og kog videre til grøntsagerne er møre.
Tilsæt grofthakket persille, og smag til med salt og peber.