1/4 hvidkål i tynde strimler
1 Ingrid Marie æble
1 advocado
1/6 galiamelon i tern
Hvikålen blandes med æble, advocado og melon.
Serveres med olie/edikke dressing Se opskrift under tilbehør
tirsdag den 7. december 2010
Laksefrikadeller med kartoffelbåde, bagte rodfrugter og hvidkålssalat
500 g frisk laks
1 stort fint hakket løg
2 æg
½ dl fløde eller mælk
1 tsk salt
peber
frisk klippet dild
Alle ingredienserne putte i en foodpocesser og hakkes/blandes til farsen er ensartet og blød.
Farsen steges som fiskefrikadeller i margarine eller smør til de er gyldne.
Tilbehør
Kartofler skåret i både og vendt i lidt olie og bagt i ovnen i ca. 45 min til de er gyldne. Drysses med salt.
1 stort fint hakket løg
2 æg
½ dl fløde eller mælk
1 tsk salt
peber
frisk klippet dild
Alle ingredienserne putte i en foodpocesser og hakkes/blandes til farsen er ensartet og blød.
Farsen steges som fiskefrikadeller i margarine eller smør til de er gyldne.
Tilbehør
Kartofler skåret i både og vendt i lidt olie og bagt i ovnen i ca. 45 min til de er gyldne. Drysses med salt.
3 gulerødder og 2 store rødbeder skæres i stænger. De vendes i lidt olie og kommes i et fad og bages i ovenen sammen med kartoflerne.
Til retten serverede jeg hvidkålssalt Se opskrift under tilbehør.
Abonner på:
Opslag (Atom)