mandag den 17. marts 2014

Wienerschnitzler på den klassiske måde

Så skulle der laves wienerscnitzler på den helt rigtig måde med dreng og det hele - tilbehøret der ligger ovenpå hedder en dreng - hvorfor ved jeg faktisk ikke....

til 5 personer
kalvefilet i tynde skiver (1 til hver var nok hos os)
2æg
1 spsk mælk
1 dl mel
2 dl rasp
salt og peber

Citron i skiver
sardiner
kapers
revet peberrod

Bank kødet ud så det bliver tyndt - ca. ½ cm i tykkelse - jeg brugte en ½ liters plastik flaske med vand i til at banke kødet.

Pisk æg og mælk sammen. Kom mel, æggeblanding og rasp hver sin tallerken.

Krydr kødet grundigt med salt og peber og vend derefter skiverne i melet, derefter i æggeblandingen og til sidst i raspen.

Steg wienerschnitzlerne sprøde og gyldne i klaret smør, krydr med salt og server med en "dreng" på toppen.