Jeg blev nødt til at prøve den, da den så yderst lækker ud - så her kommer opskriften...
Du skal bruge:
115 g smør
120 g mørk chokolade
150 g sukker
2 æg
150 g mel
1 tsk bagepulver
1 banan i små tern
5 store tsk karamel
3 store tsk karamel - oven på kagen
1/4 liter piskefløde pisket med 3-4 tsk karamel
Smelt smør og chokolade i en gryde. Pisk imens sukker og æg luftigt.
Bland mel og bagepulver og sigt det i æggemassen.
Kom chokolade og smør blandingen i og rør det godt sammen.
Kom halvdelen af dejen i et lille fad, og kom karamellen på i klatter. Fordel det en smule. drys banantern ud over.
Kom halvdelen af dejen i et lille fad, og kom karamellen på i klatter. Fordel det en smule. drys banantern ud over.
Kom resten af dejen på og frodel karamel i små klatter igen.
Bages i ca 20 min ved 200 grader
Serveres med karamelflødeskum - eller alternativt is til.