onsdag den 5. september 2012

Crostini med flødeost, avocado og sød chilisauce


Min gode ven Thomas laver de her fantastiske crostini, som bare smager af mere, når først man har taget den første bid.

Forleden havde jeg en slags crawings efter en sådan crostini, så jeg lavede lige nogle selv......

Jeg brugte:
1 koldhævet flute fra Føtex skåret i skiver
philidelphia light flødeost
1 fed hvidløg
lidt olie
3 avocadoer
sød chilisauce

Hvidløg og olie blandes.

Flutestykkerne smøres med hvidløgsolien - der skal meget lidt olie på  - det er mest for at få smagen af hvidløg på brødet.

Brødene ristes i ovnen - gerne på begge sider, så de er sprøde og knasende.

Brødene afkøles og smøres med flødeosten.

Avocadoerne skæres i tynde skiver og lægges i lag på de smurte brød.

Tilsidst dryppes en smule sød chilisauce henover hver enkelt brød.

En himmelsk mundfuld!