Her i weekenden holdt vi fødselsdagsbrunch.
Jeg havde besluttet mig til at lave noget hjemmelavet müsli, som skulle drysses over græsk yoghurt sammen med noget ahornsirup - uhmmm det blev yderst lækkert!
Jeg brugte:
1 dl lys sirup
1 dl honning
2 store spsk. kokosolie
150 g havregryn
100 g speltflager
Jeg brugte:
1 dl lys sirup
1 dl honning
2 store spsk. kokosolie
150 g havregryn
100 g speltflager
100 g groft hakket mandler
100 g kokosflager
Forvarm ovnen til 150 grader.
Bland sirup,kokos olie og honning i en lille gryde og varm blandingen igennem så den bliver flydende.
100 g kokosflager
Forvarm ovnen til 150 grader.
Bland sirup,kokos olie og honning i en lille gryde og varm blandingen igennem så den bliver flydende.
Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål.
Hæld den opvarmede sirup over blandingen i skålen og rør godt igennem – alle ingredienser skal være søppet ind i sirup blandingen.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Vend gerne blandingen undervejs, så den bliver gylden på alle sider.
Bag i ca. 15-20 minutter mere – pas på det ikke bliver for mørkt – så bliver det bittert.
Blandingen er nok stadig lidt blødt, lige når den tages ud af ovnen, men den bliver hurtigt sprød, når den køler af.
Opbevar müslien i en lufttæt beholder.
Hæld den opvarmede sirup over blandingen i skålen og rør godt igennem – alle ingredienser skal være søppet ind i sirup blandingen.
Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter. Vend gerne blandingen undervejs, så den bliver gylden på alle sider.
Bag i ca. 15-20 minutter mere – pas på det ikke bliver for mørkt – så bliver det bittert.
Blandingen er nok stadig lidt blødt, lige når den tages ud af ovnen, men den bliver hurtigt sprød, når den køler af.
Opbevar müslien i en lufttæt beholder.