Du skal bruge:
3 dl vand
1½ dl sukker
3,5 dl stærk Nescafé
1 bæger pastauiserede æggehvider
3 spsk Bailey
1 dl piskefløde - gør den lidt ekstra cremet, men den kan sagtens undværes
Kog vand og sukker sammen i en lille gryde i 2 min.
Hæld sukkerlagen i en skål.
Rør æggehviden, Bailey og fløde i den kolde kaffeblanding.
Frys sorbeten i en ismaskine eller i fryseren.
I fryseren skal sorbeten piskes igennem en gang i timen, til den er frosset og har en jævn og fin konsistens- det tager 3-4 timer
Kog vand og sukker sammen i en lille gryde i 2 min.
Hæld sukkerlagen i en skål.
Hæld den stærke kaffe i sukkerlagen, og lad blandingen blive helt kold.
Rør æggehviden, Bailey og fløde i den kolde kaffeblanding.
Frys sorbeten i en ismaskine eller i fryseren.
I fryseren skal sorbeten piskes igennem en gang i timen, til den er frosset og har en jævn og fin konsistens- det tager 3-4 timer