En dejlig let pasta ret der ikke tager mange minutter at lave - og den smager rigtig godt!
Til 5 - 6 personer
500 g frisk pappardelle
500 g kyllinge inderfilet
lidt olie
1 fed hvidløg
salt og peber
15 cherrytomater i halve
1 gulerod i spåner
20 basilikumblade
75 - 100 g feta skåret i tern
Kyllingeinderfieltterne steges gyldne i olie og hvidløg og krydres med salt og peber.
Tomater skæres i halve og guleroden skrælles i spåner.
Papparedellen koges og lægges i et stort fad.
Kyllingefilterne skæres i mundrette bidder.
Kylling, tomater, guelrodsspåner og feta blandes i og der pyntes med basilikum blade.
Servers med lidt friskrevet parmesan og evt. en citronfløde sauce eller hjemmelavet pesto.
mandag den 28. november 2011
Cremet citronflødesauce
En lækker sauce der klæder pasta ret godt - kan både serveres til kylling eller fisk - og gerne sammen med pasta....
1/4 l piskefløde
skal af en halv usprøjtet citron
1 tsk citronsaft
½ hønseboullionterning
frisk kværnet peber
Alle ingredienser kommes i en gryde og saucen koges op og står og simrer i 5 - 10 minutter til saucen tykner - smages til med salt og peber.
1/4 l piskefløde
skal af en halv usprøjtet citron
1 tsk citronsaft
½ hønseboullionterning
frisk kværnet peber
Alle ingredienser kommes i en gryde og saucen koges op og står og simrer i 5 - 10 minutter til saucen tykner - smages til med salt og peber.
Abonner på:
Opslag (Atom)