mandag den 28. november 2011

Pappardelle med kylling, tomater og feta

En dejlig let pasta ret der ikke tager mange minutter at lave - og den smager rigtig godt!

Til 5 - 6 personer
500 g frisk pappardelle
500 g kyllinge inderfilet
lidt olie
1 fed hvidløg
salt og peber

15 cherrytomater i halve
1 gulerod i spåner
20 basilikumblade
75 - 100 g feta skåret i tern

Kyllingeinderfieltterne steges gyldne i olie og hvidløg og krydres med salt og peber.

Tomater skæres i halve og guleroden skrælles i spåner.

Papparedellen koges og lægges i et stort fad.

Kyllingefilterne skæres i mundrette bidder.

Kylling, tomater, guelrodsspåner og feta blandes i og der pyntes med basilikum blade.

Servers med lidt friskrevet parmesan og evt. en citronfløde sauce eller hjemmelavet pesto.




Cremet citronflødesauce

En lækker sauce der klæder pasta ret godt - kan både serveres til kylling eller fisk - og gerne sammen med pasta....

1/4 l piskefløde
skal af en halv usprøjtet citron
1 tsk citronsaft
½ hønseboullionterning
frisk kværnet peber

Alle ingredienser kommes i en gryde og saucen koges op og står og simrer i 5 - 10 minutter til saucen tykner - smages til med salt og peber.