onsdag den 29. august 2012

Chokoladeroulade med smørcreme

Og så blev det også til denne skønne roulade.......



Sukkerbrødsbunde:
3 æg
125 g sukker
1 spsk vand
50 g mel
50 g kartoffelmel
½ tsk hjortetakssalt
3 spsk kakao

½ pose creme pulver - eller en god kagecreme, alt efter hvor travlt man har
2½ dl skummetmælk
125 g smør

1 spsk vanille

Cremepulveret piske i et minut med mælken og smørret og vanillien piskes i. Derefter stilles cremen på køl i ca. 20 minutter.

Æggene piskes luftige med sukkeret og vandet piskes i.

Mel, kartoffelmel, kakao og hjortetakssalt vendes i æggemassen med en dejskraber, til dejen er luftig og glat.

Dejen hældes ud på et stykke bagepapir i en aflang firkant.

Bages ved 225 grader i 5 minutter - den skal lige akkurat være bagt.

Et stykke bagepapir drysses med sukker og den færdigbagte kagebund vendes med det sammen over på bagepapiret, hvor den stilles til afkøling.

Når bunden er afkølet smøres smørcremen ud over den og rouladen rulles stramt sammen på den lange led.

Sættes i køleskab i 1 times tid eller gerne til næste dag.