Jeg sprang over hvor gærdet var lavest og købet fiskefars hos fiskehandleren, men peppede farsen op med gulerødder, forårsløg og dild.
500 g god fiskefars
3 små gulerødder - revet
6 forårsløg i tynde ringe
1 bundt klippet dild
Farsen røres med alle ingredienserne og steges på panden til de er dejligt gyldne.
Min plan var at lave hjemmelavet remoulade, men jeg kunne ikke lige få fat i pickles den dag, så i stedet rørte jeg en køberemoulade op med:
1 dl creme fraiche
1 spsk kapers
10 skiver syltede agurker
½ dl remoulade
Alle ingredienserne røres sammen - det bliver en dejlig frisk remouldesauce..
torsdag den 25. august 2011
Honningglaserede solsikkekerner
Den her opskrift har jeg fået af kantinepersonalet på mit arbejde - solsikkerne var på vores salatbuffet og dem blev jeg altså nødt til selv at lave.
2 dl solsikkekerner
2 spsk honning
½ dl vand
lidt salt
Solsikkekernerne ristes på en pande til de er gyldne.
Honning og vand og lidt salt tilsættes og det hele simrere til honningen og vandet er karameliseret.
Kernerne afkøles og serveres til salter, som tilbehør til kød , som snack eller hvad man nu har lyst til.
2 dl solsikkekerner
2 spsk honning
½ dl vand
lidt salt
Solsikkekernerne ristes på en pande til de er gyldne.
Honning og vand og lidt salt tilsættes og det hele simrere til honningen og vandet er karameliseret.
Kernerne afkøles og serveres til salter, som tilbehør til kød , som snack eller hvad man nu har lyst til.
Abonner på:
Opslag (Atom)