Jeg fik lavet en yderst lækker cremet gorgonzolasauce forleden og det var såre simpel....
2½ dl piskefløde
50 g gorgonzola
½ hønseboullionterning
Det hele hældes i en gryde og står og små koger under omrøring i en lille halv time til saucen er fed og cremet...
Yderst lækker - men meget fedende...... MEN det skal der jo også være plads til engang imellem....
mandag den 1. april 2013
Chrused potatoes
I weekenden ville jeg lave noget andet tilbehør til et par Rib Eyes end det jeg plejer. Så jeg tænkte at jeg ville prøve at tilberede kartoflerne sådan her:
kartofler til det antal personer, der skal spise med jeg kogte 10 små kartofler til 2 personer
2 spsk smør
2 fed hvidløg
lidt salt
Kartoflerne koges med skræl til de er møre i saltet vand.
Derefter lægges de på en bageplade med bagepapir og moses let med en gaffel - det skal ikke være helt moset.
Smørret smeltes og blandes med de 2 fed pressede hvidløg.
Hvidløgssmørret hældes over kartoflerne og der drysses med lidt salt.
Kartoflerne sættes i varmluftovn med grill i ca. 20 minutter til de er blevet gyldne på toppen.
Det smagte simpelthen smadder godt - lidt ligesom bagekartofler, med sprød overflade - uhmm...
kartofler til det antal personer, der skal spise med jeg kogte 10 små kartofler til 2 personer
2 spsk smør
2 fed hvidløg
lidt salt
Kartoflerne koges med skræl til de er møre i saltet vand.
Derefter lægges de på en bageplade med bagepapir og moses let med en gaffel - det skal ikke være helt moset.
Smørret smeltes og blandes med de 2 fed pressede hvidløg.
Hvidløgssmørret hældes over kartoflerne og der drysses med lidt salt.
Kartoflerne sættes i varmluftovn med grill i ca. 20 minutter til de er blevet gyldne på toppen.
Det smagte simpelthen smadder godt - lidt ligesom bagekartofler, med sprød overflade - uhmm...
Abonner på:
Opslag (Atom)