mandag den 1. april 2013

Nem cremet gorgonzolasauce

Jeg fik lavet en yderst lækker cremet gorgonzolasauce forleden og det var såre simpel....

2½ dl piskefløde
50 g gorgonzola
½ hønseboullionterning

Det hele hældes i en gryde og står og små koger under omrøring i en lille halv time til saucen er fed og cremet...

Yderst lækker - men meget fedende...... MEN det skal der jo også være plads til engang imellem....




Chrused potatoes

I weekenden ville jeg lave noget andet tilbehør til et par Rib Eyes end det jeg plejer. Så jeg tænkte at jeg ville prøve at tilberede kartoflerne sådan her:

kartofler til det antal personer, der skal spise med jeg kogte 10 små kartofler til 2 personer
2 spsk smør
2 fed hvidløg
lidt salt

Kartoflerne koges med skræl til de er møre i saltet vand.

Derefter lægges de på en bageplade med bagepapir og moses let med en gaffel - det skal ikke være helt moset.

Smørret smeltes og blandes med de 2 fed pressede hvidløg.

Hvidløgssmørret hældes over kartoflerne og der drysses med lidt salt.

Kartoflerne sættes i varmluftovn med grill i ca. 20 minutter til de er blevet gyldne på toppen.

Det smagte simpelthen smadder godt - lidt ligesom bagekartofler, med sprød overflade - uhmm...