I dag skulle det gå lidt hurtigt med afgtensmaden, så valget faldt på denne her champignonsuppe fra Karolines køkken - jeg har ændret lidt på den, så den passede til det jeg gerne ville have ud af den..
Flutes'ene var fra Føtex bageren - de koldhævede - de er altid gode i en håndevending
Hovedret til 4
50 g smør
3 store fed hvidløg
500 g champignoner i skiver
1 spsk hvedemel
1 liter hønsebouillon
½ liter hvid mælkesauce 4%, fx fra Karolines Køkken
500 g kyllingebryst i strimler
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 dl klippet frisk purløg eller persille
Flutes
Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits hvidløg og champignoner i smørret i ca. 5 min.
Rør mel i og tilsæt bouillon, mælkesauce, kylling, salt og peber.
Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - rør af og til.
Smag til med salt og peber.
Server klippet persille eller purløg til som drys.
Server flutes til.