onsdag den 26. januar 2011

Champignonsuppe med kylling

I dag skulle det gå lidt hurtigt med afgtensmaden, så valget faldt på denne her champignonsuppe fra Karolines køkken - jeg har ændret lidt på den, så den passede til det jeg gerne ville have ud af den..

Flutes'ene var fra Føtex bageren - de koldhævede - de er altid gode i en håndevending


Hovedret til 4

50 g smør
3 store fed hvidløg
500 g champignoner i skiver
1 spsk hvedemel
1 liter hønsebouillon
½ liter hvid mælkesauce 4%, fx fra Karolines Køkken
500 g kyllingebryst i strimler
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 dl klippet frisk purløg eller persille

Flutes

Smelt smørret i en stor gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits hvidløg og champignoner i smørret i ca. 5 min.

Rør mel i og tilsæt bouillon, mælkesauce, kylling, salt og peber.

 Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 15 min. - rør af og til.

Smag til med salt og peber.

Server klippet persille eller purløg til som drys.

Server flutes til.