3 æg
125 g sukker
1 spsk vand
50 g mel
50 g kartoffelmel
½ tsk hjortetakssalt
1/4 l piskefløde
1 tsk nescafe + lidt vand
3 spsk sukker
marengsrester - eller macroner
Æggene piskes luftige med sukkeret og vandet piskes i.
Mel, kartoffelmel og hjortetakssalt vendes i æggemassen med en dejskraber, til dejen er luftig og glat.
Dejen hældes ud på et stykke bagepapir i en aflang firkant.
Bages ved 225 grader i 5 minutter - den skal lige akkurat være bagt.
Et stykke bagepapir drysses med sukker og den færdigbagte kagebund vendes med det sammen over på bagepapiret, hvor den stilles til afkøling.
Æggene piskes luftige med sukkeret og vandet piskes i.
Mel, kartoffelmel og hjortetakssalt vendes i æggemassen med en dejskraber, til dejen er luftig og glat.
Dejen hældes ud på et stykke bagepapir i en aflang firkant.
Bages ved 225 grader i 5 minutter - den skal lige akkurat være bagt.
Et stykke bagepapir drysses med sukker og den færdigbagte kagebund vendes med det sammen over på bagepapiret, hvor den stilles til afkøling.
Fløden piskes til skum.
Kaffen opløses i en lille skål med lidt vand.
Kaffe og sukker tilsættes den pisked efløde og vendes i til det hele er jævnt fordelt.
Når bunden er afkølet smøres den med mokkaskum og marengs knuses ud over skummet - man kan evt også bruge makroner...
Rouladen rulles stramt sammen på den lange led og pakkes ind i bagepapiret.
Sættes på køl i 1 times tid.
Når bunden er afkølet smøres den med mokkaskum og marengs knuses ud over skummet - man kan evt også bruge makroner...
Rouladen rulles stramt sammen på den lange led og pakkes ind i bagepapiret.
Sættes på køl i 1 times tid.