torsdag den 27. marts 2014

Grove pizzasnegle med spinat

I weekenden lavede vi grove pizza snegle, de blev rigtig gode og kan spises med god samvittighed.

Du skal bruge:
4 dl vand
50 g gær
1 dl A38
3 spsk rapsolie
1 tsk salt
50 g poppede hvedekerner
2 spsk chiafrø
1 dl solsikkekerner
100 g grahamsmel
60 g frisk babyspinat
350 g mel

Tomatsovs
1 stor dåse tomatpure
1 tsk tørret oregano
1 tsk tørret basilikum
½ tsk tørret timian
1 fed hvidløg
1 tsk sukker
1 spsk soya
salt og peber

skinkestrimler
revet ost

Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, olie, A38.

Tilsæt derefter frø og grahamsmel og hakket spinat.

Begynd derefter at blande mel i til dejen får en god konsistens og slipper fingrene eller fadet.

Sæt dejen til hævning i en time - eller hæv den i microovnen.

Bland ingredienserne til tomatsaucen.

Rul dejen ud til en stor firkant og smør tomatsovsen ud over.

Drys med skinkestrimler og ost og rul dejen sammen til en roulade.

Skær snegle på ca. 2 cm tykkelse af rouladen og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bages i ovne ved 200 grader i 20 minutter til de er sprøde og gyldne.