lørdag den 7. september 2013

Rugbrødshapsere

Til vores madpakker har jeg lavet de her rugbrødshapsere, som er dejlig nemme at have med både som en snack, som mellemmåltid og til frokost.

Jeg gjorde på den nemme måde denne her gang, jeg brugte en rugbrøsblanding, - det må man også godt engang imellem...


Du skal bruge.
1 rugbrødsblanding efter eget valg
2 dl A38
2 dl rosiner
2 dl hvedemel

Rugbrødsblandingen hældes i en røremaskine samme med gær og vand efter anvisning på pakken.

Tilsæt mel, A38 og rosiner og ælt dejen i ca. 10 minutter til den er lind og lækker.

Spred dejen ud i en bradepande med bagepapir - skær det i mindre firkanter med en våd dejskraber og lad den hæve i et par timer - drys evt. med havregryn.

Bag brødet i ovnen i 45 minutter ved 200 grader.

Tag det ud af ovnen og lad det køle af.