mandag den 2. september 2013

Couscous salat med røget laks og fetacreme

En dejlig nem og hurtig ret - og så smager den super lækkert...
Opskriften er inspireret af en opskrift fra magasinet Spis Bedre.

Du skal bruge:
2½ dl couscous
½ hønseboullionterning
2 spsk smør eller olie
1 dl fine ærter
2 forårsløg
½ bundt frisk dild
cironbåde

røget laks

fetacreme

Couscousen tilberedes efter anvisning på pakken - jeg kogte vandet med hønseboullion, slukkede for blusset og tilsatte couscous. Couscousen står nu og trækker i vandet i 15 minutter til alt væde er opsuget. Couscousen luftes igennem med en gaffel og smørret røres i.

Forårløgene snittes i tynde skiver og dilden hakkes fint.

Couscous vendes med ærter, dild og forårsløg.

Salaten serveres sammen med nogle skiver røget laks og fetacreme.