Et yderst dejligt madbrød, der kan bruges som tilbehør til - ja næsten hvad som helst.....
Brød til en lille bradepande
25 g gær
1 ½ spsk sukker
1 ½ spsk salt
2 spsk rapsolie
5 dl vand
600 g hvedemel - jeg erstattede noget af hvedemelet med durum
4 kviste rosmarin
1 tsk havsalt i flager
Rør gæren ud i en stor skål sammen med vand, sukker, salt og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen og rør
det rigtigt godt sammen.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir og pensel dejen med lidt olie. Fordel rosmarin over dejen og pres det lidt ned i dejen.
Sæt på køl i mindst 6 timer eller natten over.
Drys til sidst med salt lige inden brødet skal i ovnen.
Sæt foccaciaen direkte fra køl ind i en forvarmet ovn på 210 grader og bag i ca. 25 minutter indtil brødet er gyldent og sprødt.