En dejlig nem nuddelret - med kylling og kokos.
500g kyllingeinderfilet
2 store gulerødder i lange tynde stænger
250 g champignon i skiver
5 små forårsløg i aflange stykker
1 rød peberfrugt i tynde strimler
1 dåse kokosmælk 400 ml
1 fed hvidløg
1 spsk oystersauce
1 spsk soya
1 tsk sød soya
1 tsk sød chilisauce
1/4 tsk stødt ingefær
lidt fedstof til panden
salt og peber
nudler
Grøntsagerne vaskes og skæres i skiver og strimler.
Kyllingen skæres i mindre stykke,r som brunes i lidt fedstof og et presset fed hvidløg. Soya, sød soya chilisauce og oystersauce tilsættes sammen med champignoner og forårsløg.
Kokosmælken tilsættes og tilsidst tilsættes gulerødder og peberfrugter.
Det hele står og simrer i 20 minutter - smages til med salt og peber.
Imens retten simrer koges nudlerne så det er færdigt til serving samtidigt.
Jeg severede mangosalsa og bønnemos til.