søndag den 1. september 2013

Drivhuset

Her er lige et par stemningsbilleder fra mit drivhus........

Jeg har i år haft nogle tomatplanter der hedder One Million - det synes jeg at billedet ret godt beskriver - en million små tomater, der er søde og dejlige og lige til at spise som snacks eller i dejlige salater....

Fetacreme

Den her fetacreme er på ingen tid blevet et hit hjemme hos os og jeg har i løbet af ugen brugt den i flere forskellige sammenhænge....

Du skal bruge:
150 g feta
2½ dl græsk yoghurt

Fetaen moses med en gaffel og røres op med yoghurten og den dejlige creme serveres til fisk, kød, kylling - eller hvad man nu har lyst til.....

Fik ikke lige et billed af cremen, men her er så et fint billed af nogle smukke blomster jeg plukkede på marken forleden dag...







Pastasalat med fetacreme

I magasinet Spis Bedre fandt jeg inspiration til denne dejlige pastasalat. Jeg ændrede lidt i den, så den passede til det jeg lige havde ved hånden.

Du skal bruge:
300 g pasta
4 store tomater - eller en masse små..
1 dl belugalinser - eller grønne linser
2 dl vand ½ hønseboullionterning
hakket frisk basilikum

dressing:
2 tsk Harissa
2 spsk olie
½ tsk salt
1 fed hvidløg
1 tsk flydende honning
frisk kværnet peber

Fetacreme.
150 g feta
2½ dl græsk yoghurt

Pastaen koges efter anvisning på pakken.

Linserne koges med vand og hønseboullion i ca 15 - 20 minutter til de er møre.

Tomaterne skæres i tern og blandes med linserne i en stor skål.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og hældes over tomaterne og linserne.

Fetaen moses med en gaffel og røres op med yoghurten.

Pastaen vendes sammen med tomat/linse blandingen og pyntes med frisk hakket basilikum.

Serveres med fetacremen og eventuelt med stegt kyllingefilet til.