søndag den 12. juni 2011

Wraps med laks, nogle med kylling og nogle med skinke

I pinsen har vi i familien en tradition for at tage ud og ro på Bagsværd og Lyngby sø. Det gjorde vi så i går - vejret var fantastisk og vandet roligt og fint.

Jeg havde wraps med til turen - vi laver lidt sammenskud, så alle har noget med.

Til wraps skal du bruge:

tortillas
pikant ost
babyspinat
røget laks
masser af dild

Kyllinge pålæg i skiver
røde peberfrugter

Skinke i skiver
pesto - den hjemmelavede kan ses under Tilbehør

Tortiallerne smøres med pikantost.

Oven på drysses en god håndfuld spinatblade, som fordeles jævnt ud over tortillaen.

Så lægges der skiver af røget laks og tilsidst en god dusk dild.

Tortillaen rulles stramt og skæres i 2 eller 3 stykker på skrå.

De andre tortillaer fyldes med pikantost, spinat, kylling og peberfrugt.

Og de sidste med pikantost, spinat, skinke og pesto.

Wrapsene opbevares køligt i en tætsluttende boks til de skal spises - dejligt nemt til en picnic.