Du skal bruge:
frisk båndpasta
peberfrugter i store tern
cherrytomater i halve
lidt honning
salt
lidt olie
grønne bønner
parmesanflager
kyllingeinderfilet
hvidløg
lidt fedstof til stegning
basilikumdressing - se opskrift her
Peberfrugterne og de halve tomater lægges på en bageplade med bagepapir. Alle grøntsagernedryppes med olie og drysses med salt
Tomaterne dryppes med lidt honning.
Grøntsagerne bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.
Imens koges bønnerne i et par minutter til de er al dente.
Kyllingen steges i fedstog og hvidløg på en pande til de er gyldne og krydres med salt og peber.
Parmesanen snittes i flager - med en kartoffelskræller.
Pastaen koges aldente og hældes i et stort fad. De bagte grøntsager, bønner og parmesanflager drysses ud over pastaen og blandes sammen med pastaen.
Serveres med basilikumdressing.