onsdag den 19. december 2012

Pasta med kylling, bagte grøntsager og basilikumsdressing

I går vidste jeg ikke lige hvad jeg skulle lave til aftensmad, så det blev til den her pasta ret - som faktisk blev ret god....


Du skal bruge:
frisk båndpasta
peberfrugter i store tern
cherrytomater i halve
lidt honning
salt
lidt olie
grønne bønner
parmesanflager

kyllingeinderfilet
hvidløg
lidt fedstof til stegning

basilikumdressing - se opskrift her



Peberfrugterne og de halve tomater lægges på en bageplade med bagepapir. Alle grøntsagernedryppes med olie og drysses med salt

Tomaterne dryppes med lidt honning.

Grøntsagerne bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ time.

Imens koges bønnerne i et par minutter til de er al dente.

Kyllingen steges i fedstog og hvidløg på en pande til de er gyldne og krydres med salt og peber.

Parmesanen snittes i flager - med en kartoffelskræller.

Pastaen koges aldente og hældes i et stort fad. De bagte grøntsager, bønner og parmesanflager drysses ud over pastaen og blandes sammen med pastaen.

Serveres med basilikumdressing.




 


Basilikumsdressing

Her er så opskriften på basilikumsdressing...

2 dl creme fraiche -procenten vælger man selv
1 stor håndfuld frisk basilikum
1 lille fed hvidløg
salt og peber

Alle ingredienserne blendes sammen. - creme fraichen bliver tynd af at blive blendet, men det er nu meget lækkert synes jeg.

Hvis man vil have den tykkere hjælper det at lave det i god tid i forvejen, så tykner den igen!