onsdag den 30. november 2011

Tiramisu - en klassiker

Jeg eeeelsker bare Tiramisu og forleden gik det op for mig at jeg slet ikke haved blogget om tiramisu - så er det bare for længe siden at jeg har lavet det, så til en vennekomsammen meldte jeg mig frivilligt til at medbringe tiramisu - smart ikke?


Til 4 personer:
16 ladyfingers
½ dl marsala eller cognac
2 dl stærk kaffe
3 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
½ tsk vanille
250 g mascarpone
1/4 l piskefløde
kakao

Pisk æggeblommerne tykke med sukkeret, tilsæt vanille og rør mascarponen i.

Pisk fløden og vend den i cremen.

Ladyfingers dyppes i kaffen, som er blandet med marsalavinen.  Kiksene lægges tæt i et fad og derefter lægges et lag creme henover. - gentages 1 gang.

Kan kan med fordel laves dagen før, så den rigtig får trukket.

En rigtig lækkerbisken.....