søndag den 10. august 2014

Butterscotch chips - karamel knapper

Jeg havde lyst til at prøve at lave noget andet end det som jeg plejer at lave til desserter og kager. Karamel er altid et hit og så var det at jeg kom i tanke om de her butterscotch chips fra USA, som jo er fantastiske til at putte i kager og desserter.

Resultatet blev rigtig godt og jeg står nu med en masse knapper af den dejligst karamel - lige til at spise eller putte i de dejligste kager og desserter.

Du skal bruge:
4 spsk smør
1 dl brun farin
3/4 dl fløde
1 spsk vanille
1 tsk salt
200 g hvid chokolade

Smelt smørret og rør den brune farin i.

Tilsæt salt og vanille.

Tilsæt fløden mens der røres godt.

Når massen er ensartet og meget varm tages gryden af varmen og den hvide chokolade tilsættes og røre ud i massen indtil den er helt smeltet.

Lad massen køle godt af - men den skal stadig være flydende.

Hæld massen i en sprøjtepose og sæt små dutter på et stykke bagepapir.

Lad karamelknapperne tørre - gerne på køl til de er helt stivnede.

Opbevares i et lukket glas eller beholder.

Bruges til at drysse over is - putte i is, putte i kager, småkager - ja kun fantasien sætter grænser....uhmm...




Her er chipsene dryyset på en dejlig pavlova med chokoladeis på......