tirsdag den 9. oktober 2012

Hjemmelavede pitabrød med kylling og linser

Jeg fik lavet en rigtig god sammensætning til mine pitabrød.

Opskriften på pitabrød finder du her

500 g kyllingeinderfilet

Marinaden:
2 spsk olie
1 spsk æbleeddikke
1 tsk honning
1 tsk sød chilisauce
1 fed hvidløg
1½ tsk hyldeblomstsalt
frisk kværnet peber

Linser:

1 dl grønne linser
2½ dl vand
½ hønseboullionterning

Fyld:
skyllede salatblade
peberfrugt i tern
tomate i tern
agurker i tern
gulerødder i strimler
fetaost i tern

Creme fraiche dressing 
se opskrift her


Marinaden røres sammen til en tyk masse og hældes over kyllingen, som trækker minimum ½ time, men gerne længere i marinaden.

Kyllingestykkerne steges gyldne på panden, mens pitabrødene bages i ovnen og linserne koges.

Linserne skylles i koldt vand og koges i 20 minutter i boullionen. Derefter hældes det overskydende vand fra.

Grøntsagerne tilberedes og skæres i tern og salaten snittes groft.

Kyllingestykkerne skæres i mindre tern og alt fyldet lægges i pitabrødene - eller ovenpå.....

En dejlig frisk og mættende pita!