Jeg fik lavet en rigtig god sammensætning til mine pitabrød.
Opskriften på pitabrød finder du her
500 g kyllingeinderfilet
Marinaden:
2 spsk olie
1 spsk æbleeddikke
1 tsk honning
1 tsk sød chilisauce
1 fed hvidløg
1½ tsk hyldeblomstsalt
frisk kværnet peber
Linser:
1 dl grønne linser
2½ dl vand
½ hønseboullionterning
Fyld:
skyllede salatblade
peberfrugt i tern
tomate i tern
agurker i tern
gulerødder i strimler
fetaost i tern
Creme fraiche dressing
se opskrift her
Marinaden røres sammen til en tyk masse og hældes over kyllingen, som trækker minimum ½ time, men gerne længere i marinaden.
Kyllingestykkerne steges gyldne på panden, mens pitabrødene bages i ovnen og linserne koges.
Linserne skylles i koldt vand og koges i 20 minutter i boullionen. Derefter hældes det overskydende vand fra.
Grøntsagerne tilberedes og skæres i tern og salaten snittes groft.
Kyllingestykkerne skæres i mindre tern og alt fyldet lægges i pitabrødene - eller ovenpå.....
En dejlig frisk og mættende pita!