tirsdag den 15. maj 2012

Rejecocktail med mango og avocadocreme

Rejecocktailen til 80'er middagen blev en nytolkning af den klassiske rejecocktail.

Jeg brugte:

tigerrejer (forkogte) - 6-7 stk pr person

marinade:
saften fra 1 lime
1 spsk sød chilisauce
2 fed hvidløg
salt og peber

1 mango i tern
basilikum blade
citronmelisse
Limesaft
lidt honning

2 avocadoer
1 lille rødløg i tern
1 lille fed hvidløg
limesaft
salt





Tigerrejerne lægges í marinaden - gerne dagen før.

Mangoen skæres i tern og blandes med basilikumblade og citronmelisse. Limesaften og honningen blandes og hældes over mangoblandingen.

Avocadoen blendes med limesaft og salt. Når den er helt glat og cremet røres de finthakkede rødløg i.

Ved servering lægges 1 par spiseskeer mangoblanding i bunden, derpå 6 - 7 rejer, så avocadocreme og tilsidst mangoblanding igen.

Utrolig dejlig frisk og dejlig rejecocktail!