søndag den 23. marts 2014

Brownie med chessecake topping

Forleden lavede jeg en brownie - men for variationens skyld skulle der en anderledes topping på end jeg plejer, så jeg prøvede at gøre som beskrevet nedenfor - jeg synes at det blev en yderst lækker kage, men næste gang vil jeg lige forbage selve brownie dejen først, så cheesecaketoppingen bliver liggende oven på kagen og ikke synker ned i kagen, som den gjorde i mit første forsøg - man bliver jo klog af skade...så sådan har jeg beskrevet processen

Til brownien skal du bruge:
4 æg
370 g sukker
4 tsk vanillesukker
100 g mel
1 stor knivspids bagepulver
1 knivspids fint salt
4 spsk kakao
150 smeltet smør

Cheesecaketopping
1 bæger philidelphia flødeost
70 g flormelis
1 spsk mel
1 tsk vanille


Æg og sukker piskes hvidt og luftigt. Smørret smeltes og vendes i æggemassen. Mel, bagepulver kakao, vanille og salt vendes efterfølgende i.

Dejen hældes i en smurt bageform og bages midt i ovnen ved 175 grader i 10 minutter.

Ingredisenserne til toppingen blandes sammen, hvorefter den forsigtigt hældes over den halvbagte chokoladekage.

Derefter bages kagen yderligere i 15 - 20 minutter til toppingen er gylden.

Kagen må gerne være snakset og tung....