Til 4 personer skal du bruge:
800 g kogte kartofler - jeg kogte dem med skræl
2 æbler
1 rødløg
50 g saltede nødder, f.eks. mandler, peanuts eller cashewnødder
1 lille bundt purløg
1 bakke karse evt. lidt brøndkarse
2 dl cremefraiche
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. sød sennep
1 tsk sennep
½ tsk sukker
salt og peber
Kog kartoflerne i ca. 12 min., til de er lige netop møre, og afkøl dem.
Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehuset. Skær æblerne i tynde både og hak løget i små tern. Hak evt. nødderne.
Skyl, og hak krydderurterne.
salt og peber
Kog kartoflerne i ca. 12 min., til de er lige netop møre, og afkøl dem.
Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehuset. Skær æblerne i tynde både og hak løget i små tern. Hak evt. nødderne.
Skyl, og hak krydderurterne.
Rør cremefraiche med resten af ingredienserne og 2/3 af krydderurterne.
Smag til med salt og peber, og venddressingen i kartoflerne. Vend dernæst æbler, løg og nødder i kartoffelsalaten. Drys resten af krydderurterne over kartoffelsalaten før servering.