Til 4 personer skal du bruge:
400 g nudler
400 g kyllingefilet i strimler
lidt olie til stegning
400 g østershatte i mindre stykker - eller champignoner
lidt olie til stegning
4 fed hvidløg, hakkede
1 dl soja (måske lidt mere)
4 tsk. sukker
4 gulerødder, groftrevne
4 æg, sammenpiskede
2 dl peanuts
1 bundt forårsløg
Tilbehør:
limebåde
evt. sød chilisauce
Kom nudlerne i kogende vand, og giv dem et kort opkog. De skal være ret meget al dente
Brun kødet i lidt olie på en varm pande. Krydr med en smule salt, og tag det af panden.
Rens svampene og steg dem gyldne gyldne.
Rens svampene og steg dem gyldne gyldne.
Tilsæt hvidløget, soja, sukker, kød og gulerødder, og steg i yderligere 1 minuts tid. Skub det hele over i den ene side af panden, og tilsæt pisket æg i den anden side ( Jeg brugte en wokpande). Lad det stege næsten til røræg. Tilsæt nudler, og vend det hele sammen. Steg igen i et par minutter. Vend peanuts og forårsløg i, og servér straks.
Yderst nemt - og meget lækkert....
Yderst nemt - og meget lækkert....