fredag den 29. oktober 2010

Skinkekød i kokos

400 g skinkekød
1 løg skårte i både på ca. 1 cm tykkelse
1 fed hvidløg
1 dåse kokosmælk
½ dåse hakkede tomater
1 hønseboullionterning
½ tsk stødt ingefær
½ tsk karry
salt og peber

Tilbehør:

3 dl jasminris
1 tsk salt
6 dl vand

Skær skinkekøddet i mindre medaljoner og svits dem på panden i lidt margarine og det pressede hvidløg. Tilsæt løgbåde. Kødet skal kun lige brunes.

Læg kødet og løgenen i et smurt ildfast fad og hæld tomaterne over. Dernæst hældes kokosmælken, den smuldrede boullionterning og krydderierne over og det hele blandes let. Stilles i ovnen ved 200 grader i ½ time.

Mens kødet er i ovnen koges jasminris.

Der kan også serveres rosiner og kokosrasp til - det giver retten et ekstra pift!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar