400 g skinkekød
1 løg skårte i både på ca. 1 cm tykkelse
1 fed hvidløg
1 dåse kokosmælk
½ dåse hakkede tomater
1 hønseboullionterning
½ tsk stødt ingefær
½ tsk karry
salt og peber
Tilbehør:
3 dl jasminris
1 tsk salt
6 dl vand
Skær skinkekøddet i mindre medaljoner og svits dem på panden i lidt margarine og det pressede hvidløg. Tilsæt løgbåde. Kødet skal kun lige brunes.
Læg kødet og løgenen i et smurt ildfast fad og hæld tomaterne over. Dernæst hældes kokosmælken, den smuldrede boullionterning og krydderierne over og det hele blandes let. Stilles i ovnen ved 200 grader i ½ time.
Mens kødet er i ovnen koges jasminris.
Der kan også serveres rosiner og kokosrasp til - det giver retten et ekstra pift!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar