onsdag den 3. juli 2013

De sprødeste flæskesvær

I weekenden lavede jeg Porchetta, men jeg havde "bare" købt nogle slag, som var gjort klar til rullepølse - altså så manglede sværen.

Heldigvis var der billige ribbenstege, så dem købte jeg et par af og skar væren af og skar dem op til spareribs og puttede dem i fryserne til en anden god gang...

Jeg brugte:
sværen fra 2 ribbenstege
salt

Sværene klippes eller skæres fra hinanden til de er enkelte og lægges derefter i en bradepande.

Sættes i en 230 grader varm ovn.

Efter 20 minutter vendes de rundt i fedtet og herefter vende de ca hvert 10. minut til de er sprøde og lækre - akkurat ligesom dem slagteren laver.... - det tager ca. 40 til 50 minutter i alt.

Læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle og drys med fint salt.

Uhh, de var ekstremt gode, - det er bestemt ikke sidste gang jeg laver flæskesvær på den måde..