I weekenden lavede jeg de her super dejlige ruller til forret - de smagte fantastisk og de så også rigtig flotte ud....
Jeg lavede fire forskellige slags:
Grillet squash med artiskokpesto
Agurk med hellefisk og flødeostecreme
Agurk med laksecreme
Gulerod med ørredcreme
tirsdag den 5. april 2016
Ruller til forret
Etiketter:
Fisk,
Forret,
Små retter,
Snacks,
Tapas/små retter
Agurkeruller med laksecreme
En rigtig dejlig laksecreme i en flot agurk......
Du skal bruge:
½ agurk i tynde skiver
4 skiver røget laks
1 lille rødløg i små tern
1 dusk dild
½ pakke flødeost naturel
1 dl cremefraiche 38%
citronskal fra en økociron i strimler
dild til pynt
Skær agurken i tyndeskiver med en kartoffelskræller på langs.
Skær laksen i mindre tern.
Rør flødeost, cremefraiche, laks, løg, citronskal, citronpeber og dild sammen til en dejlig creme.
Smør laksecremen på agrurkestrimlen og læg en dusk dild i midten. Rul agurken fast sammen.
Du skal bruge:
½ agurk i tynde skiver
4 skiver røget laks
1 lille rødløg i små tern
1 dusk dild
½ pakke flødeost naturel
1 dl cremefraiche 38%
citronskal fra en økociron i strimler
dild til pynt
Skær agurken i tyndeskiver med en kartoffelskræller på langs.
Skær laksen i mindre tern.
Rør flødeost, cremefraiche, laks, løg, citronskal, citronpeber og dild sammen til en dejlig creme.
Smør laksecremen på agrurkestrimlen og læg en dusk dild i midten. Rul agurken fast sammen.
Etiketter:
Fisk,
Forret,
Små retter,
Snacks,
Tapas/små retter
Squashruller med artiskokcreme
Virkelig lækre ruller med en dejlig pesto...
Du skal bruge:
1 sguash i tynde skiver skåret på langs
artiskokpesto: - der bliver nok lidt mere pesto end du kan bruge til en squash, men hvis du ikke kan bruge pestoen efterfølgenede prøv med halvdelen af opskriften
1 dåse artiskokhjerter
1 bundt persille
1 fed hvidløg
50 g parmesanost
en håndfuld cashewnødder
Blend alle ingredienserne til en fast pesto. - smag evt til med lidt salt.
Skær squashen i tyndeskiver med en kartoffelskræller.
Grill squashskiverne på en grillpande, så de får grillstreger.
Smør artiskokpesto på squashskiven og rul den fast sammen.
Du skal bruge:
1 sguash i tynde skiver skåret på langs
artiskokpesto: - der bliver nok lidt mere pesto end du kan bruge til en squash, men hvis du ikke kan bruge pestoen efterfølgenede prøv med halvdelen af opskriften
1 dåse artiskokhjerter
1 bundt persille
1 fed hvidløg
50 g parmesanost
en håndfuld cashewnødder
Blend alle ingredienserne til en fast pesto. - smag evt til med lidt salt.
Skær squashen i tyndeskiver med en kartoffelskræller.
Grill squashskiverne på en grillpande, så de får grillstreger.
Smør artiskokpesto på squashskiven og rul den fast sammen.
Agurkeruller med hellefisk og flødeostecreme
En dejlig frisk rulle med en dejlig flødeostecreme..
Du skal brug:
½ agurk i tynde skiver
1 lille pakke Hellefisk
1 pakke flødeostnaturel
1 dusk dild
citronskal fra en økocitron i strimler
citronpeber
lidt purløg til pynt
Skær agurken i tynde strimler med en kartoffelskræller. - dup skiverne tørre inden brug.
Rør flødeost med klippet dild, citronskal og citronpeber.
Start med en agurkeskive, læg hellefisk på og smør til sidst flødeostecremen på.
Rul rullen fast sammen.
Pynt med lange purløg.
Du skal brug:
½ agurk i tynde skiver
1 lille pakke Hellefisk
1 pakke flødeostnaturel
1 dusk dild
citronskal fra en økocitron i strimler
citronpeber
lidt purløg til pynt
Skær agurken i tynde strimler med en kartoffelskræller. - dup skiverne tørre inden brug.
Rør flødeost med klippet dild, citronskal og citronpeber.
Start med en agurkeskive, læg hellefisk på og smør til sidst flødeostecremen på.
Rul rullen fast sammen.
Pynt med lange purløg.
Etiketter:
Fisk,
Forret,
Små retter,
Snacks,
Tapas/små retter
Gulerodsruller med ørredcreme
Super lækre ruller med en fantastisk ørredecreme..
Du skal bruge:
1 gulerod - gerne en bred en
1 pakke røget ørredfilet
1 dl cremefraiche 38%
en dusk klippet purløg
strimler af citonskal fra en økocitron
lidt citronpeber
Mas ørredefileten med en gaffel og rør resten af ingredienserne i, til det bliver en cremet masse.
Skræl tynde skiver på langs af guleroden til lange tynde baner af gulerod.
Smør et lag ørredcreme på gurlrodsskiven og rul den sammen.
Pynt med ekstra citronskralstrimler.
Du skal bruge:
1 gulerod - gerne en bred en
1 pakke røget ørredfilet
1 dl cremefraiche 38%
en dusk klippet purløg
strimler af citonskal fra en økocitron
lidt citronpeber
Mas ørredefileten med en gaffel og rør resten af ingredienserne i, til det bliver en cremet masse.
Skræl tynde skiver på langs af guleroden til lange tynde baner af gulerod.
Smør et lag ørredcreme på gurlrodsskiven og rul den sammen.
Pynt med ekstra citronskralstrimler.
Etiketter:
Fisk,
Forret,
Små retter,
Snacks,
Tapas/små retter
Abonner på:
Opslag (Atom)