En dejlig hurtig og nem opskrift på havregrynskager...
100 g havregryn
75 g smeltet smør eller margarine
1 æg
125 g sukker
1spsk mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
Smelt smørret og vend havregrynene i og lad det trække i 10 - 15 minutter.
Pisk æggene tykke med sukker.
Vend mel bagepulver og vanillesukker i.
vend havregrynene med smørret i tilsidst.
Sæt kagerne med en lille ske på bagepapir. Der kan max være 9 kager pr. plade.
Kagerne bages ved 200 grader i 8 - 10 minutter - de skal være lyse og ikke for mørkebrune (som nogle af mine vist blev).
Lad den køle på bagepladen inden de lægges over på en bagerist.
Opbevares i en tætsluttende dåse. - de kan holde sig længe hvis ikke de når at blive spist...;-)
Mine kager smeltede desværre sammen, så de blev til flager istedet for og nogle blev mørkere end andre - men de smager nu dejligt alligevel.....