Her er lige en dejlig nem og hurtig pastaret - oven på julens tunge mad er den dejlig frisk og let..
Du skal bruge:
500 g kyllingeinderfilet
3 dl madlavningsfløde
1 lime - skal og saft
1 spsk sød chili sauce
1 fed hvidløg
½ hønseboullionterning
salt og peber
en håndfuld stangbønner
1 rød snack peberfrugt i minitern
frisk pasta
Kyllingen skæres i mindre stykker og lægges i en skål.
Limesaft, sød chilisauce, hvidløg salt og peber hældes over og det røres godt rundt.
Steg kyllingestykkerne i en gryde i lidt fedstof. Når kyllingen er næsten gennemstegt tilsættes fløden og strimler af limeskal. Tilsæt hønseboullion og lidt peber og smag til.
Bønnerne varmes med lidt vand i mikrovnen, så de ikke er rå.
Tilsæt bønnerne til saucen og server med frisk pasta og drys peberfrugt tern over.