En ret der er hurtig at tilberede og som passer sig selv i ovnen.
Smager rigtig godt med jasminris til....
Til 6 personer
12 kyllingelår
1 fed hvidløg
salt og peber lidt fedtstof til panden
saucen:
1 dåse kokosmælk 400 ml
3 spsk peanutbutter
1 spsk sød chilisauce
½ tsk stødt ingefær
1 spsk soya
½ spsk sødsoya
1 dl vand
2 fed hvidløg
frisk kværnet peber
1 smuldret hønseboullionterning
1 gul snack peber
1 rød snack peber
Tilbehør:
Jasminris.
Kyllingelårene steges i fedtstof og hvidløg i ca 10 minutter til de begynder at tage lidt farve.
Alle ingredienserne til saucen blandes i en skål.
Peberfrugterne skæres i mindre strimler.
Peberfrugterne lægges i et smurt ovnfast fad og kyllingelårene lægges oven på. Saucen hældes over.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 45 minutter til en time.
Til kyllingelårene serverede jeg jasminris.