fredag den 21. august 2015

Bananbrød/kage med chokolade

Dejlig banankage til de sidste modne bananer i skålen, så de ikke går til spilde....

Du skal bruge:

3 modne bananer
100 g blødt smør
2 spsk græsk yoghurt eller skyr
1 æg
155 g rørsukker
1½ tsk. vanillesukker
130 g mel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1/2 tsk salt
50 g mørk chokolade


Skræl og mos bananerne.

Rør bananer, æg, smør, græsk yoghurt/skyr, rørsukker og vanillesukker sammen til en lind dej.

Rør mel, bagepulver, natron og salt i dejen.

Hak chokoladen og vend den i dejen.

Fordel dejen i en smurt aflang form (26 x 11 cm).

Bag bananbrødet ved 175 grader i ca. 50 minutter.

Lad brødet køle helt af, inden du tager det ud af formen.