2 stk svinemørbrad
½ pose pinjekerner
1 frisk mozarella ost
50 g blåskimmelost - jeg brugte bluedream fra Netto
1 håndfuld tørrede tranebær
1 håndfuld friske basilikumblade
1 stort fed hvidløg der er presset eller hakket fint
salt og peber
Mørbraden pudses for sener. Den skæres op i mindre stykker ikke helt igennem, men så der kommer lommer på tværs. Kødet krydres med salt og peber. Mozarellaen, blåskimmelost, basilikum, tranebær og hvidløg blandes sammen. Fyldet lægges i lommerne.
Mørbraden steger i ovenen ved 200 grader i ca. ½ time eller til den er gennemstegt.
Jeg serverede små bagte kartoffeltern, chamoingnonsauce og salt med melon og advocado til.
Se opskrifter under tilbehør
mandag den 6. december 2010
Grillkylling med bagte grøntsager og ris
1 hel frisk kylling
marinade:
1 spsk soya
½ spsk sød soya
1 stort fed hvisløg
2 spsk olie
½ tsk salt
frisk kværnet peber
1 peberfrugt i mindre stykker
3 gulerødder i stænger
1 stort løg i både
hvidløgssalt og salt
6 dl vand
3 dl ris
1½ hønseboullionterning
creme fraiche dressing
Kyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad.. Kyllingen smøres med marinaden, der er rørt sammen. Stege i ovenen ved 200 grader varmluft med grill.
Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses med hvidløgssalt og salt og der hældes ca. ½ dl vand ved. de bages sammen med kyllingen i ovnen.
Vandet bringes til at koge med boullionterningerne i . Når det koger tilsættes risene og de koger for svag varme i 12 min og står drefter på eftervarmen i 12 min - så er de færdige!
marinade:
1 spsk soya
½ spsk sød soya
1 stort fed hvisløg
2 spsk olie
½ tsk salt
frisk kværnet peber
1 peberfrugt i mindre stykker
3 gulerødder i stænger
1 stort løg i både
hvidløgssalt og salt
6 dl vand
3 dl ris
1½ hønseboullionterning
creme fraiche dressing
Kyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad.. Kyllingen smøres med marinaden, der er rørt sammen. Stege i ovenen ved 200 grader varmluft med grill.
Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses med hvidløgssalt og salt og der hældes ca. ½ dl vand ved. de bages sammen med kyllingen i ovnen.
Vandet bringes til at koge med boullionterningerne i . Når det koger tilsættes risene og de koger for svag varme i 12 min og står drefter på eftervarmen i 12 min - så er de færdige!
Abonner på:
Opslag (Atom)