lørdag den 8. januar 2011

Butterdejspakker med feta

Skiver af butterdej på ca 4 x 10 cm
Fetaost

Fetaen placeres på den ene del af butterdejspladen. Den anden halvdel foldes over fetaen og siderne trykkes godt sammen.

Pensles evt. med lidt mæl, flød eller æg.




Kan både spises som snacks, men også som tilbehør til kødretter.

Dadler med serranoskinke

Dadler alt efter hvor mange der skal laves snacks til
Skiver af serranoskinke, der skæres i mindre stykker, så de passer til dadlerne.

Serranoskinken rulles rundt om dadlerne og de lægges på et stykke bagepapir.

De bages i ovnen til skinken er sprød.

Chorizo snacks

Tynde skiver af Chorizo - afhængigt af hvor mange der skal laves til
lige så mange skiver emmentaler

Emmentaleren lægges ovenpå chorizoen på et stykke bagepapir og varmes i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet.
Serveeres lune - der er de allerbedst!