mandag den 7. november 2011

Flødestuvede tortellinier med svampe og minitomater

Forleden faldt jeg over de her mini tomater, som jeg bare blev nødt til at købe ..



De minder jo en del om de tomater jeg selv får i drivhuset - der er jo både store og små, men de her var meget "cute"... og hedder i øvrigt Tomberries....


Jeg lavede en pastaret, hvor jeg puttede dem i hele...

1 løg i tern
500 g friske tortellinier
250 g champignon
1½ dl fløde
1½ dl mælk
1½ tsk maizena
1 hønseboullionterning
frisk kværnet peber
mini tomater
ost til gratinering

Fløde røres sammen med mælk, maizena, hønseboullionterning (den smuldres i) og peber.

De kogte tortellinier lægges i et smurt ovnfastfad og løg, champignoner og tomater fordeles over.

Flødeblandingen hældes over tilsidst og der drysses med gratineringsost.

Bages i ovnen i ½ time til osten er gylden - en dejlig søndagsret, der er hurtig at lave....