Forleden faldt jeg over de her mini tomater, som jeg bare blev nødt til at købe ..
De minder jo en del om de tomater jeg selv får i drivhuset - der er jo både store og små, men de her var meget "cute"... og hedder i øvrigt Tomberries....
Jeg lavede en pastaret, hvor jeg puttede dem i hele...
1 løg i tern
500 g friske tortellinier
250 g champignon
1½ dl fløde
1½ dl mælk
1½ tsk maizena
1 hønseboullionterning
frisk kværnet peber
mini tomater
ost til gratinering
Fløde røres sammen med mælk, maizena, hønseboullionterning (den smuldres i) og peber.
De kogte tortellinier lægges i et smurt ovnfastfad og løg, champignoner og tomater fordeles over.
Flødeblandingen hældes over tilsidst og der drysses med gratineringsost.
Bages i ovnen i ½ time til osten er gylden - en dejlig søndagsret, der er hurtig at lave....