lørdag den 19. december 2020

Pistacie juletræer

En del af konfekten til jul i år blev til disse skønne juletræer - noget anderledes end den konfekt vi plejer at lave, men et rigtigt godt bud på en dejlig konfekt...

Jeg tilføjede rom fra den originale opskrift - som jeg desværre ikke kan huske, hvor jeg har fundet.


Du skal bruge:

100 g marcipan 50 g hvid chokolade 
1 tsk limesaft
1 tsk Stroh rom
30 g grønn usaltede pistacienødder 
10 g flormelis 

Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. 

Smelt chokoladen i micorovnen - gør det i små steps så man kan styre smeltningen.

Tilsæt limesaft og rom. Pisk det hurtigt sammen til en ensartet masse. 

Blend pistacienødder til mel, og bland det med flormelis. 

Ælt halvdelen af pistaciemelet i marcipanmassen, og gem resten til pynt. 

Sæt massen på køl et par timer. Form massen til små juletræer, og rul dem i resten af pistaciemelet.