onsdag den 16. september 2015

Morgenmad med skyr, vanille og honning toppet med frugt og bær

Siden mit lille eventyr, hvor jeg var med på Bitz store kur, har jeg fastholdt den dejlige morgenmad.

Hver morgen spiser jeg skyr med frugt på toppen - både fordi det smager godt når det er rørt op og fordi det mætter længere og fordi der er langt færre kalorier i end den havregryn med mælk, som jeg plejede at spise.

Jeg blander altid en hel bøtte skyr ad gangen, så den er lige til at snuppe ud af køleskabet om morgenen.

Du skal bruge:
1 kg skyr
6 tsk akacie honning
6 spsk æblemost - gerne koldpresset
2 tsk vanille
½ æble i små tern
½ lille banan i skiver
bær efter eget valg og sæson

Bland alle ingredienser sammen og hæld det tilbage i skyr bytte og opbevar den i køleskabet.

Skær frugtstykker og bær i passende bidder og drys over skyren.

Dryp med lidt ekstra akaciehonning.