Jeg brugte lidt likør og stærk kaffe i stedet for kaluha eller bailey - da jeg ikke lige havde nogle af delene. - Det virkede godt - for smagen var rigtig god...
75 g smør
200 mørk chokolade
200 g digestive kiks
400 g flødeost
100 g lyst rørsukker
4 æg
3 dl piskefløde
3 spsk skilpaddelikør
1 tsk nescafe blødt op i lidt vand
Pynt
2 dl cremefraiche
2 spsk flormelis
1 tsk nescafe rørt op i lidt vand
1 spsk skilpaddelikør
kakaopulver
Smør en springform med lidt smeltet smør.
Smelt smørret og bland det sammen med digestive kiksene som er blevet knust godt.
Pres kiksemassen ned i bunden af springformen.
Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den over vandbad.
Pisk flødeost og sukker, så sukkeret opløses i flødeosten.
Tilsæt derefter æggene et ad gangen. Tilsæt den flydende chokolade, fløden, kaffen og likøren.
Hæld chokolademassen forsigtigt i springformen og bag den ved 160 grader i 1 time.
Stil kagen i køleskabet natten over.
Dagen efter blandes creme fraiche med flormelis, kaffe og likør og det lægges ovene på kagen.
Lige inden servering drysses med kakao.